Skip to main content

Even voorstellen…

Over mij

Mijn naam is Natashja Beerepoot, eigenaresse van Salon Beautylounge. Op 18 jarige leeftijd ben ik begonnen met een kleine nagelstudio, en heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het was mijn vader die mij het advies gaf om er een vak bij te leren, zodat ik minder last zou hebben van economische schommelingen. Dat werd het vak Pedicure vanaf mijn 21e. De leeftijd dat ik ook mijn partner Tim leerde kennen. In de loop der jaren heb ik vele opleidingen en bijscholingen gedaan, waardoor ik mijzelf op dit moment medisch pedicure, medisch manicure, allround nagelstyliste en oncologisch voetzorgverlener mag noemen. Een hele mond vol aan titels en vele jaren ervaring. Inmiddels hebben wij 2 dochters, Jill en Nora, en wonen wij met veel plezier in het midden van Andijk op 10 minuten loopafstand van de salon. De salon waar sinds 2022 ook Yvonne werkt, een medisch pedicure welke u wellicht wel eens op maandag of vrijdag bent tegengekomen. Een echte topper in het vak, een hele welkome aanvulling van ons 2 koppige team!

Wij vinden het belangrijk dat wij, maar ook onze klanten zichzelf fijn en op hun gemak voelen in de salon. Wij hebben dan ook geprobeerd een prettige sfeer te creëren, waar een ieder zich thuis kan voelen, en heerlijk kan ontspannen tijdens de behandeling. 

Naast mijn werk lees ik graag, ga ik lekker naar de sauna met man of vriendinnen en kun je me tegenkomen in de manege met de meiden of in de sportschool. Ook zijn wij echte kampeerders en zul je me in het voorjaar ook regelmatig liefkozend over “ons hutje” horen praten.

Welkom in mijn praktijk…

error: Content is protected !!